
Kasımpaşa maçında puan kaybeden Trabzonspor'da Teknik Direktör Fatih Tekke, Galatasaray karşılaşması öncesinde Uğurcan Çakır ve Savic'in sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almama ihtimalini dile getirdi.
Tekke, ilk yarıdaki performanstan memnun kalmadığını, ancak ikinci devrede daha iyi bir görüntü çizdiklerini belirtti.
Trabzonspor, Kasımpaşa deplasmanından eli boş döndü.
Maçın ardından değerlendirmelerde bulunan Teknik Direktör Fatih Tekke, özellikle ilk yarıdaki performansı eleştirdi ve Galatasaray maçı öncesinde Uğurcan Çakır ve Savic'in durumlarının belirsiz olduğunu açıkladı.
Fatih Tekke: "İlk 45 Dakikayı Rakibe Teslim Ettik"
Tekke, karşılaşmanın ilk yarısından duyduğu rahatsızlığı dile getirdi. "İlk 45 dakikayı tamamen rakibe teslim ettik," diyen genç teknik adam, oyunun temposuz ve kontrolsüz geçtiğini vurguladı."Baskı kuramadık, oyun planımızda da dağınıktık," sözleriyle takımın henüz aradığı ritmi yakalayamadığını belirten Tekke, ikinci yarıda ise daha derli toplu bir görüntü çizdiklerini ifade etti.
İkinci Yarıda Umut Veren Performans
Trabzonspor, ikinci devrede topa daha fazla sahip olarak oyunun kontrolünü kısmen ele aldı.Fatih Tekke, bu bölümde ortaya koyulan mücadeleden memnun olduğunu dile getirdi.
"Maç bize dönebilirdi," diyen deneyimli çalıştırıcı, skora yansımayan çabanın altını çizdi.
Galatasaray Maçı Öncesi Kadro Alarmi: Uğurcan Çakır ve Savic Sahada Olmayabilir
Fatih Tekke'nin açıklamalarındaki en çarpıcı detay ise Galatasaray maçı öncesi yaşanan sakatlık endişeleri oldu.Savunmanın kilit ismi Savic ve kaleci Uğurcan Çakır'ın kritik mücadelede forma giyemeyebileceği bilgisi, taraftarları tedirgin etti.
"Bu maçta oynamayı çok istediler ama sağlık durumları belirsiz," ifadelerini kullanan Tekke, iki oyuncunun da taktiksel açıdan büyük önem taşıdığını vurguladı.
Tecrübeli teknik adam, "Eğer yoklarsa, sahaya daha cesur, daha ne yaptığını bilen bir takım sürmeliyiz," sözleriyle alternatif planların devreye sokulacağının sinyalini verdi.
Kaynak: Haber Merkezi